lägenhet att hyra på mallorca

Stor nyrenoverad lägenhet uthyres på mallorca.

Belägen i den gamla delen av centrala Felanitx, granne till marknadsplatsen med dagligt utbud av lokala grönsaker, fisk och kött.

Lägenheten har egen ingång från gatan, ligger 1 trappa upp och disponerar ett helt våningsplan. Den är på ca. 130 m2, mycket ljus och luftig, högt i tak med takfläktar. Det finns ett stort vardagsrum, 2 sovrum (1 dubbelsäng + 1 flyttbar extrasäng i vardera), rymligt badrum med badkar och dusch i anslutning till uteplats med tvättmaskin,kök med trappa upp till 2 privata takterrasser med utomhusdusch. Utsikten sträcker sig över Felanitx och erbjuder en vy över hela ön ända till bergskedjan Tramuntana i väst, ett stenkast bort tronar medeltidskyrkan San Miquel i öst.

Lägenheten håller hög standard och är fullt ekiperat för 4-6 personner med sänglinnen och handdukar etc.

Då det finns tillgång till trådlöst Internet går det utmärkt att jobba från distans och lägenheten är dessutom utrustad med projektor.

Felantix ligger på öns sydost sida och är en genuin medelhavsby besparad från mallorcas turistanstormning förutom på söndagar, då byns traditionella marknad lockar besökare från hela ön.

Här finns många små cafeer runt omkring och nära till affärer och busshållplats. I övrigt finns det supermercados, resturanger, barer, apotek, bibliotek, banker, internetcafe och allting annat man skulle tänka sig behöva (även akutmottagning).

Närmaste strand som vi brukar åka till är s'Arenal i Porto Colom (ca 10 min med bil). Palma med flygplats ligger 45 km västerut. Dit och till andra orter går bussar dagligen

Runt byn finns stort utbud av aktiviteter såsom golf, ridning, cykling, tennis och vandring. Man kan hyra cycklar hos www.velosportmallorca.com som kan leverara dem till lägenheten, en av öns bättre golfbanor, Vall d'Or finns på ca 10. min bilavstånd. På 5 minuters avstånd kommer man till Son Menut, som erbjuder ridning i idyllisk miljö.

För mer information kan du kontakta oss här