hus att hyra på mallorca

Naturskönt beläget hus, 3 km från Felanitx, på Mallorcas östkust uthyres under sommaren. Vår utsikt består av berg och dalar och ett kloster från 1200-talet som har en mycket god resturang. Vi har 10 minuter till närmsta strand med bil. Den ligger i Porto Colom, en väl bevarad gammal fiskehamn där enligt den lokala sägnen Christopher Columbus är född. Felanitx har marknad varje söndag där man kan köpa färska grönsaker odlade på ön och sedan åta söndagsmeny på något av cafeerna.

Huset består av tre sovrum med dubbelsängar, varav ett mindre som vi använder som barnrum. Vidare finns kök, badrum med dusch, bastu och tvättmaskin. Stort vardagsrum.

Huset har sammanlagt över 120 kvm solterasser varav två med soltak. Barbeque och utomhus duschar finns. Huset är autonomt, dvs drivs ekologiskt med solenergi och regnvattnet sammlas i cisterner. På sommaren då det normalt inte regnar så mycket kommer vattnet med vattentanbil. Vi brukar be våra hyresgäster ta ta hand om våra 2 katter Mayol och Burbi och några höns som gärna bidrar med ägg i utbyte mot vatten och mat

Vi hyr ut huset fr.o.m 15 maj till mitten av september.

För mer information kan du kontakta oss här